När man trycker undan ilska med ett trevligt inlägg

Äntligen har jag fått nån slags hemtrevnad i lägenheten. När jag monterat ner allt som stod här när jag flyttade in och satt upp mitt nya vitrinskåp fick jag en känsla av att jag kommer älska att bo här när jag inrett den färdigt.

Jag är ju så otroligt mycket hemmakatt och hemmet är verkligen den plats jag återhämtar mig på. Bara den är så som jag vill ha den. Jag kryper fortfarande omkring på alla fyra med scotch brite och klorin för att skura klinkerplattorna. 85 kvadrat såna. Vita dessutom och städning var inte nåt man borde hålla på med från städfirmans sida men de har lite andra sätt att se på mycket här jämfört med Sverige, så jag skrubbar själv. Nu har jag bara ett par kvadrat kvar så jag ser ljuset i tunneln.

Går också mot lågsäsong på jobbet så förhoppningsvis kommer det lite fler lediga dagar. Gärna två i rad, det har jag inte haft sen jag jobbade i Sverige. Det har varit en väldigt tuff arbetsperiod så jag behöver få återhämta mig med lite sol och bad. Jag har i princip suttit i bil, tagit jobbväskan, vinden känns varm runt benen och solen lyser fint, i nån minut, in till patient ett tag, sen ut nån minut i sol och värme för att sen sitta i bilen igen.

Åker till Sverige nu den 6 juni förresten och stannar i två veckor. Det ska bli så otroligt gott att få krama barnen igen. Kanske också de andra i familjen men där får de avgöra vad de vågar. Några är fullvaccinerade och några har fått första dosen. Men barnen är som jag, ovaccinerade.

Nu är det sängdags. Upp tidigt och fylla på väskan inför dagen. Omläggning, medicinpåfyllning, blodtrycks-puls-runda.

Varför jag är arg? Återkommer om det.

Författare: Mitt krypin

Min plätt på jorden där jag öser ut det som skaver. Sanningar, undringar och nya insikter och allt ramlar ut här i en, alldeles för ofta, högst förvirrad hjärna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s